HAZA RÉGIÓ Kamion ütközött a vonattal Nagymegyeren, mentőhelikopter repült a helyszínre

Kamion ütközött a vonattal Nagymegyeren, mentőhelikopter repült a helyszínre

540
hirdetés

Kamion ütközött a vonattal Nagymegyeren, a Komáromi úti átkelőnél. A mentőszolgálat operatív központja (OS ZZS) mentőhelikoptert és három mentőautót küldött a helyszínre – tájékoztatott a mentőszolgálat a közösségi hálón.
„Három sérültet jelentettek a helyszínről” – tette hozzá a mentőszolgálat.

Fotó: Soóky Marian – Nagymegyer polgármestere – facebook oldala

Az RTVS Zöld hullám című műsorának tájékoztatása szerint szünetel a vasúti közlekedés, a járatok késésére figyelmezteti az utasokat. A közút egyik sávjában szintén szünetel a forgalom.
„A Nemesócsa és Nagymegyer közötti szakaszon, az átjáróban összeütközött egy kamionnal a REX 1448 sz. vonat. A szerelvény kisiklott” – tájékoztatta a TASR hírügynökséget a vasúttársaság, és hozzátette, 16.40 óta szünetel a vasúti közlekedés. Az utasokat pótlóbuszok szállítják.
A Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a vonaton mintegy 50 személy utazott. A mozdonyvezető és egy utas megsérült, mentők szállították őket a dunaszerdahelyi kórházba. A kamion sofőrjét mentőhelikopter vitte kórházba, Pozsonyba (Bratislava). Az 55 éves kamionsofőr és a 31 éves mozdonyvezető sem fogyasztott alkoholt – közölte a rendőrség.

TASR

hirdetés
Previous articleNe írd le, úgysem hiszik el…
Next articleFelmérés: 60% szerint külön osztályba valók a roma telepen élő gyerekek